Complete Maths For Competitive Exams In A Single Book

A very useful subject for all the competitive examinations issued by the Central Government and the Government of Gujarat is Mathematics.The whole math for which we have brought will be found from a single book.

Usually many friends find it very difficult in the subject of mathematics but once you remember the method and formula of mathematics then any question will be answered.In all the competitive examinations of the Government of Gujarat, the merits of the subject of Mathematics can be seen somewhere. I am presenting to you the book of complete mathematics for alone.The subject of mathematics is mainly divided into two parts, one is mathematics and the other is part of mathematics

In addition to all the competitive examinations of the Central Government like Railways, SSC , Bank, Forest Guard, Police Constable, will be very useful for class 1-2-3.

Click Here To Download Book: Click Here

Will be very useful for all competitive examinations of Gujarat Government like Gujarat Police Constable, Gujarat Forest Guard, Talati cum Minister, Junior Clerk, Lab Assistant, GPSC 1-2, Tate-Tat, Class 1-2-3.

Very useful information will be available for the mission government officer and also material will be provided so that your preparation goes in the right direction.

In addition to this a new current will be provided on our website every day which will be very useful for all the upcoming competitive exams.

Today Current Affairs One lienr ⬇️

  1. Who was appointed Principal Secretary of Jammu and Kashmir Lt. Governor Manoj Sinha?
    Ans. Nitishwar Kumar
  2. Anil Jain appointed as the new chairman of
    Ans. All India Tennis Association
  3. In which country will the third annual Indo Pacific Business Forum be held?
    Ans. Vietnam
  4. Who was appointed as the President of the Federation of Automobile Dealers’ Association?
    Ans. Vinkesh Gulati
    You are reading this on Sarkari Shine
  5. Jiri Menzel died in which field did he belong?
    Ans. Film Industry
  6. Which city started sanitation on one call service in the wake of COVID-19 epidemic?
    Ans. Lucknow
  7. When is International Literacy Day celebrated?
    Ans. 08 September
  8. In which country was R. Masakui appointed as the next High Commissioner of India?
    Ans. Jamaica
  9. Which district of Tamil Nadu was chosen as the first fully digital economy district of the state by the Central Government?
    Ans. Virudhunagar
  10. Which state sent COVID-19?
    Ans. Gujarat

Credit: Angle Academy

Post a Comment

0 Comments